Povestea lui Andrei

0 Flares 0 Flares ×


Am respirat uşurat ieri după ce am văzut scurt-metrajul lui Andrei Dobrescu, colegul de cameră. Dacă nu mi-ar fi plăcut, ar fi trebuie să fiu politicos, lucru care ar fi deranjat ergonomia emoţiilor mele. Lost Springs 2 spune în 13 minute povestea unui regizor care a făcut un documentar despre un oraş american cu un singur locuitor (Lost Springs, Population 1).
Savuros jucat de cele două personaje dintre care unul este Radu Bânzaru, un tip genial pe care am avut şansa să îl cunosc mai întâi ca voce (multe spoturi tv și radio) şi abia apoi ca… artist, scurt-metrajul are un final neașteptat pe care – spoilers alert – nu-l pot povesti.

Îi spusesem lui Andrei zilele trecute că abia aştept să îi văd filmul şi, dincolo de asta, am să-l trag de limbă să-mi povestească despre el însuşi şi lumea artistică în care se învârte. Azi dimineaţă, deja în timp ce mă încălţam, mi-am început tirul de întrebări […] Citeşte toată povestea pe pagina de Facebook Vodafone Buzz.

Pentru a citi cronicile celorlalţi bloggeri acreditaţi la ANONIMUL şi pentru a participa la concursurile zilnice, intră pe pagina aplicaţiei Cinefili în Deltă.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

4 thoughts on “Povestea lui Andrei

  1. Rudolph Aspirant

    Ai indraznit sa-l intrebi intrebarea aia oarecum politically incorrect in general pt. artisti: care este regizorul profesionist cunoscut care ii place cel mai mult si de la care crede ca ar avea ceva de invatat ?

    Reply
  2. Adrian Ciubotaru Post author

    Rudolph, a fost o întrebare firească, nu a trebuit să-mi fac curaj. Mi-a răspuns că nu are unul în mod special preferat, însă, în diferite etape, a admirat diverși regizori.

    Reply
  3. Rudolph Aspirant

    Pe mine chiar m-ar interesa sa citesc interviul tau cu acel regizor decat sa vad filmul in sine, care poate ca e copyright adica nu poate fi lansat pe net pe gratis. M-am uitat pe linkul ala de Facebook Buzz dar nu era prea clar, era mai mult o poveste a ta despre interviu, sau concluziile tale despre acel regizor decat asa direct Q & A. De ex., deoarece este totusi vorba de un regizor profesionist, re. regizorii pe care i-a admirat si de la care a avut ceva de invatat eventual, ar fi misto de enumerat cine anume si ce-a invatat de la el/ea, ca asta, dupa parerea mea, i-ar fi pus in valoare mai bine PROFESIONALISMUL decat asa calitatile generale de om, ca astea exista si/sau sunt relevabile si relevante pe diverse profesii.

    Eu zic asa, in mod ideal larg educativ, ca ar fi poate atat util cat si interesant pt. publicul larg sa se gandesca si in modul asta la chestia asta de profesionalism, nu numai la modul ca cutare e “baiat bun” si/sau “de incredere”, “de baza”, etc.

    Dar te rog sa NU interpretezi asta ca o critica fata de stilul tau de comunicare on-line, nici fata de interesele si idealurile tale de blog. Era asa mai mult un fel de “wishful thinking” din partea mea re. discursul public general in lb. romana.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *