Lipsa infrastructurii:
“E frumoasă zona, însă nu merită, drumul e prost, îți rupi mașina până acolo.”
Când totuși se face ceva. Un șosea, câteva pensiuni:
“Nu merită, au făcut ăștia drumul și e super aglomerat. Toți țăranii se duc acum acolo.”
Care este varianta optimă?
drum bun, cazare decenta, niste cartofi prajiti acceptabili la un pret rezonabil, lucruri normale pt un turist fara pretentii.
Punand problema asa, you are missleading your readers 😉
Ca sa raspund punctual: sa nu mai fie romanii atat de lenesi si de inculti.
Ai uitat si varianta: nu merg acolo, au asfaltat distrugand natura pentru niste turisti lenesi si inculti :D. Deci nu ma duc pentru ca nu mai este mare lucru de natura si nici mare lucru de atmosfera… iar gunoaiele, galagia, masinile or sa fie la ele acasa.
Intrebarea este cand or sa invete turistii mioritici sa aprecieze natura, salbaticia, nu aducerea confortului in mijlocul naturii.
oceanograful, turiștii poate n-au pretenții, dar natura are
Josephine, am prezentat doar două perspective care apar de multe ori în conversații.
Nu e chiar paradoxul “e prea aglomerat, nu se mai duce nimeni pe acolo”:)
si taranii au dreptul sa mearga “acolo”. chiar daca sunt lenesi si inculti. nu toata lumea este rupta din reclamele vodafone.
@adrian hai sa respectam legea.
Dupa parerea mea, cele mai frumoase locuri din Romania sunt chiar cele unde ajungi cel mai greu. Si chiar daca se face drumul si apoi e aglomerat, frumusetea, in general, ramane. Cumva Transfagarasanul sau Valea Prahovei nu mai sunt locuri faine din Romania?
nu exista varianta optima pentru romani :)) daca nu sunt drumuri, nu e bine, daca sunt, iar nu e de bine, daca s-au stricat, iar nu e bine, daca e totul perfect pai au stricat zona ca au venit toti si si-au construit hoteluri acolo…
Pingback: Blogging pe termen lung « Blog făr' de blogosferă