O invitaţie şi o petrecere de esență tare

0 Flares 0 Flares ×

E o poveste scurtă și frumoasă, să vă spun mai jos cum s-a întâmplat.

Marți, Nicoleta Gavrilă [BORŢUN•OLTEANU] îmi dă mesaj cerându-mi o adresă de livrare, întrebându-mă când voi fi de găsit a doua zi. Miercuri a doua zi nu ne-am potrivit la telefon, iar livrarea s-a amânat pentru joi.

Miercuri totuși, Alex m-a întrebat dacă am mâncat.
“Ți-a adus Nicoleta de mâncare?”
Supriza s-a năruit:
“Păi, îți aduce o friptură și te invită la o petrecere duminică”

36120_137486009598845_134514446562668_400386_74638_n
Dacă vreți ca o informație să devină virală, povestiți-i despre ea lui Alexandru Negrea. Dincolo de glumă, joi, Nicoleta a coborât dintr-un taxi în fața blocului meu și mi-a livrat o friptură acasă.
Am căutat în pungă invitația, însă n-am găsit-o. Nicoleta venise nu doar pentru a-mi aduce mâncarea, ci pentru a mă invita la petrecerea oferită de Noul Stejar Strong. Fără o invitație trimisă pe mail, fără o invitație printată.

Deși o petrecere cu ocazia relansarea a unui brand nu era ideea mea de a petrecere seara de duminică, mi-a plăcut ideea de-a fi invitat prin viu grai, în mod personal şi cu un asemenea efort (deplasarea acasă la mine şi timpul alocat acesti operaţiuni).

Duminică de la 19:00 naţionala de rugby a jucat ultimul meci în cadrul IRB Nation Cup 2010 unde – prin generozitatea Chinezului – am avut o invitație pe care am onorat-o.
Petrecerea a urmat meciului – berea Stejar este unul din sponsorii echipei de rugby a României – şi a avut loc în același complex sportiv, lângă stadion. Deşi pornisem cu gândul semi-plictisit să bifez politicos prezenţa, mi-a plăcut evenimentul.

A fost plin de twitterişti şi de membrii echipelor de rugby din turneul IRB Nation Cup 2010, am jucat rugby după regulile lui Bogdan Olteanu (jucător în tinerețea-i) și ne-am hârjonit cu pernuțe ovale în formă de minge.

Berea Stejar a fost și n-a fost pe gustul meu. Nu-s un bărbat de esență tare când vine vorba de 7% alcool, pur și simplu nu am experiență, iar foștii mei colegi de facultate îmi complexau de fiecare dată rezistența la o bere normală, să nu mai spun de una… de esență tare.

Am scris aici pentru că mi-a plăcut modalitatea de invitare, petrecerea în sine și pasiunea pusă de fetele de la BORŢUN•OLTEANU – uneori mai liber, alteori mai aproape de control freak – pentru reușita unui eveniment.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

5 thoughts on “O invitaţie şi o petrecere de esență tare

  1. Pingback: Un RugbyTweetMeet de esență tare « Vlad Dulea

  2. Pingback: Vlad DuleaUn RugbyTweetMeet de esență tare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *